Iznajmljivanje prikolica

Iznajmljivanje prikolica Niš – UROŠ

Ukoliko Vam je potrebno iznajmljivanje prikolice za auto raznih namena stojimo Vam na raspolaganju.

Sve naše prikolice su atestirane sa evropskom homologacijom

Naša flota prikolica nosi pečat atestiranosti i evropske homologacije, sa punim odobrenjem od strane Agencije za bezbednost saobraćaja na domaćem tržištu. Uz to, naše prikolice dolaze sa garantovanom sigurnošću u Srbiji.

Sve naše prikolice dolaze sa čekrk sistemom za jednostavan utovar neispravnih vozila, a uz svaku prikolicu dobijate i neophodan pribor, uključujući i navoze, španere i rezervni točak.

Već pet godina pružamo usluge iznajmljivanja auto prikolica u Nišu i okolini, postavši pouzdan partner za sve vaše potrebe u vezi sa šlepanjem i prevozom.

Nezavisno od toga da li vam je potrebna prikolica za šlep, prevoz tereta ili nešto drugo, kod nas ćete pronaći idealnu prikolicu za svoje potrebe. Naš širok asortiman prikolica za šlepanje pruža vam izbor koji odgovara vašem zadatku.

Ponosimo se time što možemo da vam ponudimo iznajmljivanje auto prikolica po najpovoljnijim cenama u Nišu i okolini.

Kao pouzdan partner za iznajmljivanje auto prikolica, trudimo se da vam olakšamo proces šlepanja i prevoza. Kontaktirajte nas i doživite profesionalnost i efikasnost koju pružamo već pet godina u ovoj sferi poslovanja. Vaša bezbednost i zadovoljstvo su naša najvažnija briga.
Tu smo da Vam pružimo maksimalnu podršku - operativni smo u opštini Niš sa okolinom, kao i svim ostalim delovima Republike Srbije prema Vašim potrebama.

Niste sasvim sigurni koja prikolica bi najbolje zadovoljila vaše potrebe?

Budite slobodni i kontaktirajte nas putem telefona / vibera ili whatsapp-a za više informacija.

Iznajmljivanje prikolica Uroš
sa najboljim uslovima rentiranja

Rentiranje prikolica Niš
Iznajmljivanje auto prikolica Niš

Naša usluga iznajmljivanja prikolica namenjena je isključivo klijentima koji ispunjavaju određene kriterijume. Bez obzira da li ste fizičko ili pravno lice, kod nas možete iznajmiti prikolicu ukoliko posedujete vozilo sa vučnom kukom i odgovarajućim priključkom za saobraćajnu signalizaciju prikolice.

Važno je napomenuti da je prikolicu obavezno vratiti u ispravnom i čistom stanju, identičnom onom u kojem ste je preuzeli. Za vraćene prljave prikolice, primenjuje se dodatna naknada od 500 dinara. Vaša pažnja i briga o prikolici su od suštinskog značaja za očuvanje njenog kvaliteta.

Napomena: Prilikom sklapanja ugovora ili dogovora, obavezno je dostaviti vašu vozačku dozvolu i ličnu kartu na uvid.

Katalog prikolica za iznajmljivanje

U nastavku možete pogledati prikolice koje posedujemo u našem voznom parku. U našem asortimanu imamo više vrsta prikolica. Sve prikolice su u odličnom stanju i svu potrebnu opremu dobijate uz prikolice (spaneri, čekrk, rezervni točak).

Prikolica 01

Dimenzija prikolice: 4.0m x 2.00m
Bruto nosivost: 2700 kg
Maksimalna nosivost 2150 kg
Prazna prikolica: 550 kg
Cena po danu: 1.800,00 din.

Prikolica 02

Dimenzija prikolice: 4.15m x 2.00m
Bruto nosivost: 2700 kg
Maksimalna nosivost 2030 kg
Prazna prikolica: 670 kg
Cena po danu: 1.800,00 din.

Prikolica 03

Dimenzija prikolice: 4.60m x 2.10m
Bruto nosivost: 2700 kg
Maksimalna nosivost 1980 kg
Prazna prikolica: 720 kg
Cena po danu: 1.800,00 din.

Prikolica 04

Dimenzija prikolice: 4.60m x 2.10m
Bruto nosivost: 2700 kg
Maksimalna nosivost 2090 kg
Prazna prikolica: 610 kg
Cena po danu: 1.800,00 din.

Prikolica 05

Dimenzija prikolice: 5.00m x 2.10m
Bruto nosivost: 2700 kg
Maksimalna nosivost 2050 kg
Prazna prikolica: 650 kg
Cena po danu: 1.800,00 din.

Prikolica 06

Dimenzija prikolice: 2.50m x 1.30m
Bruto nosivost: 1300 kg
Maksimalna nosivost 1016 kg
Prazna prikolica: 284 kg
Cena po danu: 1.800,00 din.

Prikolica 07

Dimenzija prikolice: 3.00m x 1.170m
Bruto nosivost: 2000 kg
Maksimalna nosivost 1620 kg
Prazna prikolica: 380 kg
Cena po danu: 1.800,00 din.

Drugi o nama

Zvanične Google recenzije

Iznajmljivanje prikolice za auto slep i prevoz različitih tereta postaje sve popularniji izbor, a evo i zašto:

Iznajmljivanje prikolica Niš - UROŠ
  1. Bez Investicije u Kupovinu Prikolice: Izbor za iznajmljivanje prikolice znači da vam nije potrebno veliko inicijalno ulaganje. Ne morate se opterećivati velikim troškovima koji idu uz kupovinu prikolice, što vam omogućava da sačuvate dragoceni novac za druge važne potrebe ili investicije.

  2. Nema Održavanja i Registracije: Kada iznajmljujete prikolicu, nema potrebe da brinete o redovnom održavanju ili plaćanju registracije. Održavanje prikolice može biti izazovno i skupo, ali iznajmljivanje vam omogućava da izbegnete taj teret. Takođe, ne brinete se o tehničkim pregledima ili produženju registracije, jer je to odgovornost iznajmljivača.

  3. Nema Brige o Parkingu i Krađi: Posedovanje prikolice znači da morate pronaći odgovarajući prostor za parkiranje. Izborom iznajmljivanja, možete zaboraviti na taj problem. Takođe, ne brinete se o bezbednosti od krađe. Iznašači prikolica često obezbeđuju svoju opremu i prate je, što vam daje dodatni mir uma.

Iznajmljivanje prikolice za auto slep i prevoz tereta jednostavno je praktičnije i ekonomičnije rešenje u odnosu na posedovanje. To vam omogućava da se fokusirate na svoje potrebe bez suvišnih troškova i briga.

Vršimo uslužno iznajmljivanje auto prikolica, prikolica za šlepanje takozvane šleperice kao i druge vrste prikolica. Nalazimo se u Nišu ali smo dostupni na celoj teritoriji Srbije po potrebi.

Kod nas imate mogućnost izbora velikog broja prikolica, tako da u skladu sa Vašim potrebama nudimo odgovarajuću prikolicu koja će najbolje odgovarati prirodi Vašeg posla.

IZNAJMLJIVANJE PRIKOLICA NIŠ - UROŠ
POŠALJITE UPIT
Budite slobodni i kontaktirajte nas putem kontakt forme ukoliko imate bilo kakva pitanja.

    Za korisnike mobilnih telefona / Kliknite na dugme iznad.